EL VOL DE L'ORENETA

Títol: El Vol de L'Oreneta
Autor: David Cirici
Editorial: El vaixell de Vapor
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




DE QUE VA?

En Seydou, decideix agafar l'avió i tornar al país on va néixer, a l'Àfrica, perquè l'Amina, una amiga seva d'allà, en una carta, li escriu que el necessita veure. Pensant que els seus pares adoptius no el deixarien anar, se'n va de casa i aconsegueix pujar en un avió. Per ell, comença una nova etapa i intenta descobrir perquè l'Amina el necessita veure amb tanta urgència. Té pares adoptius? Si és que si, on anirà a viure? Es trobaran?

OPINIÓ:

Aquest llibre es bastant realista, menys algunes coses, com colar-te en un avió, que això es impossible. En Seydou, és un nen, que busca la seva amiga de la infància, però estan molt lluny i no els hi vol dir els seus pares perquè es pensa que no el deixarien. Amb això comença la història, una història on ell, haurà de passar per molts llocs i en diferents situacions. Aquest llibre l'he llegit pel club de lectura, i sincerament m'ha agradat i el recomano.

SOBRE L'AUTOR:

Va néixer a Barcelona l'any 1954. És escriptor, guionista i publicitari. Ha treballat com a guionista a la ràdio en el programa de Ràdio 4 Català per a tothom i a la televisió, en diferents sèries. També ha treballat en guions d'espectacles musicals del grup Roseland. Ha obtingut el Premi Recull i el Premi de literatura infantil Apel·les Mestres amb el llibre Vòlics. Amb la publicació de La fábrica de les mentides va guanyar el Premi de novel·la Joaquim Ruyra. Amb la Vida dels altres va ser finalista del Premi Ramon Llull 2000. També ha publicat Els Grúfols, un llibre per a nens sobre el racisme, i El baró i la leprosa. Ha estat director creatiu a les agències RCP Saatchi & Saatchi i Alta Definión, i soci fundador i director creatiu a Imagina. Des del 2000 dirigeix la seva pròpia agència, Cirici Comunicació.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada