BUSCANT EL BLAU

Títol: Buscant el Blau
Autor: Lois Lowry
Editorial: Camp a Través
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





DE QUE VA?

La Kira, neix amb la cama deformada i no la pot fer servir. Al cap d'uns anys, queda orfe i no coneix el seu pare. Ella té un talent, sap fer anar els fils super bé. Allà té un amic, en Matt, que l'ajuda en tot el que pot. Després de la mort de la seva mare, li donen un feina i una casa, on allà coneix en Thomas i la Jo. Gràcies al Matt, aconseguirà saber com tenyir els fils i esbrinar la veritat de la desaparició del seu pare.

OPINIÓ:

És un llibre molt recomanable i ràpid de llegir. M'ha agradat, sobretot perquè la personatge, no pot fer servir la cama, però ella té una qualitat que ningú més té. Ella mai es rendeix i fa tot el que pot, encara que l'altre gent digui altres coses o pensi malament d'ella. Al final, ella aconsegueix descobrir el secret del seu poble, fer amics i descobrir coses de teixir que no abans no sabia. El que m'ha agradat d'ella, és que mai es rendeix. M'ha agradat molt i és molt recomanable.

SOBRE L'AUTOR:

Va néixer a Hawaii i va ser la 2n de tres fills. Com que el seu pare era doctor militar, va anar viatjant per els Estats Units i al Japó. S'ha dedicat a escriure novel·les infantils i juvenils. Ha fet més de 30 llibres i ha guanyat diferents premis, com Margaret Edwards, la medalla Newbery o el Dorothy Canfield Fisher. Han tret una pel·lícula d'un dels seus llibres. Aquí us deixo la seva pàgina web.

Comentaris