L'ILLA DE PAIDONÈSIA

Títol: L'illa de Paidonèsia
Autor: Oriol Canosa
Editorial: La Galera
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


DE QUE VA?

En Nicolau, té nou anys i s'escapa de casa per anar a viure en una illa deserta del Carib. Al cap d'uns dies, acaben venint molts més nens, i com que no tenen refugi, fan construir un edifici per tots els nens i nenes, que allà dintre hi ha de tot, tobogans, sales de jocs, un parc d'atraccions... Al final decideixen que volen ser un país. Mentrestant, els pares dels nens estan tots preocupats i busquen una solució perquè tornin a casa. Proven coses, però no s'ensurten. Al final envien una carta, que ho solucionarà tot. Us hi apunteu??OPINIÓ:

És un llibre, per més petits, i per tant, ràpid de llegir. Però és divertit i fa passar l'estona. Me'l va recomanar la bibliotecària de Sant Feliu Sasserra, i crec que l'ha encertat. 

SOBRE L'AUTOR:

Va nèixer l'any 1975 a Tarragona. Ha publicat més contes. És escriptor i llibreter. A colaborat amb revistes com Cavall Fort, BarçaKids... Per més informació aquí.

Comentaris