MISSATGER

Títol: Missatger
Autor: Lois Lowry
Editorial: Camp a Través
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



DE QUE VA?

En aquest tercer llibre de la trilogia, en Matty tornarà a aparèixer. Ara viu amb el Vident, el pare de la Kira, un home cec. Ells dos, viuen en una comunitat que viu en pau i acullen i tracten bé a tothom, però aquesta norma es veurà afectada per un grup de la comunitat, perquè no la volen així. El Matty està preocupat perquè la gent ha canviat, pensa que es per culpa del mercat d'intercanvi, on la gent allà, canvia completament. Paral·lelament, la Kira viu feliç a la seva comunitat, però amb una rebuda del mateix Matty, se'n haurà d'anar, deixant la seva infància allà, per tornar a viure amb el seu pare.

OPINIÓ:

Com que els altres dos, ja hem van agradar, aquest també l'he llegit. M'ha agradat i és molt recomanable. Les comunitats, són com pobles, en que un d'ells viu la Kira, que allà comença la trilogia. Després, també hi ha la del Joanàs, que és el segon llibre i finalment, aquest, que és on viuen el Vident i el Matty. M'ha agradat que el primer llibre i el tercer parlessin del mateix, però també podien haver-ho enllaçat amb el segon, perquè amb els altres dos, els personatges són diferents, per tant històries paral·leles. 

SOBRE L'AUTOR:

Va néixer a Hawaii i va ser la 2n de tres fills. Com que el seu pare era doctor militar, va anar viatjant per els Estats Units i al Japó. S'ha dedicat a escriure novel·les infantils i juvenils. Ha fet més de 30 llibres i ha guanyat diferents premis, com Margaret Edwards, la medalla Newbery o el Dorothy Canfield Fisher. Han tret una pel·lícula d'un dels seus llibres. Aquí us deixo la seva pàgina web.

Comentaris

  1. Idò, me n'alegro que t'hagi agradat, com ja et vaig comentar, els tenc pendents, a veure si els llegeixo l'any que vinent.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada