LA PALMERA COCOTERA

Títol: La Palmera Cocotera
Autor: Montserrat Beltran
Editorial: Edicions del Pirata
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



DE QUE VA?

El Joan, és un estudiós i a l'hora de pati és un dels pocs que no juga a futbol. A ell, li agradaria que hi hagués un lloc per qui no vulgues jugar-hi, perquè, els "futbolistes" ocupen quasi tot el pati. 
Un dia, a la mare se li para el cotxe i arriben tard a l'escola. Quan entre a la seva classe, l'Aïda, la nena que lli agrada, li diu que l'han triat. Ell pregunta el que. L'han triat per participar en un concurs; La Palmera Cocotera! Aquest és un concurs en que participen nens i nenes de Catalunya. Si passen la primera prova, que només passen 2, poden passar a la última. El premi és anar tot el curs a Eurodisney, si aconsegueixes passar tres setmanes. Guanyaran? Podrà passar totes les proves? 

OPINIÓ:

És un llibre que és divertit, curt, fàcil i ràpid de llegir. El recomano, perquè tracta d'un nen que té les seves coses, com tothom, i que ell, aconsegueix tenir el seu premi. És un llibre divertit que et fa passar l'estona ràpida, que per tant, és ràpid de llegir. No sé que més comentar d'aquest llibre, només que el recomano molt!  

SOBRE L'AUTOR:

Va nèixer a Terrassa el 14 de Setembre de 1963. És escriptora i professora, especialitzada en literatura infantil i juvenil, tot i que també ha publicat poesia i adaptacions de teatre. Va dirigir i fundar la revista Laberint i ha fet de jurat en diversos premis literaris. Ella, també ha guanyat diferents premis, com Sant Jordi de l'ICSI, l'any 1986 amb Comiat, Ciutat de Terrassa, al 1990 amb Pinzellades, els Jocs Florals de Blanes l'any 1989 amb Sents com canta l'alosa? i el Gran Angular, el 1995 amb Les joies de la princesa bereber.

Comentaris