NOEL ET BUSCA

Títol: Noel et busca
Autor: Àngel Burgas
Editorial: La Galera
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



DE QUE VA?

L'Enric, es desperta a l'hospital, però no se'n recorda de res. Van apareixent metges i no pot moure gairebé res, perquè tot li fa mal. Al cap d'una estona, ve l'Unai, que era el seu company de pis. Li explica tot el que sap, i també li diu apuntant-ho a una llibreta que hi han policies a la porta. Al cap d'uns dies, l'Unai entra a l'hospital i ajuda a l'Enric a escapar-se lluny d'allà, perquè creu que corre perill. Al lloc on van, l'Enric comença a enrecordar-se'n de diferents coses, i amb l'ajuda d'una noia que coneix, aconseguirà saber que li va passar o que va fer en un passat que ell no recorda. I no us dic res més, perquè si no, perdria tota la gràcia ;). Us apunteu a llegir-lo?

OPINIÓ:

És un llibre super recomenable, una història que pensaràs; serà així i passarà això i allò altre. Però tot el que has pensat que passaria, no ha passat. Una història plena d'intriga i que te'l llegiràs d'una tirada per saber que va passar amb tot plegat. Aquest llibre ha guanyat dos premis, El premi Serra d'Or i Protagonista Jove, per tant, si no sabeu que llegir, aquest mateix és un exemple :).


SOBRE L'AUTOR:

Va néixer a Figueres l'any 1965. Va ser fill de poeta i periodista i mare professora de dansa, que aquestes tres passions, les ha tingut des de petit. A Figueres, va llegir molts llibres, va escriure narracions i poemes; participava en exposicions de pintura, i formava part d'un grup de teatre.Va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona. També ha col·laborat en revistes i diaris. Ha guanyat diferents premis, com el Premi Mercè Rodoreda, el Folch i Torres, el Joaquim Ruyra o el Galera Jóvenes Lectores. Amb aquest mateix llibre, ha obtingut el premi Crítica Serra d'Or 2013, ha estat seleccionat per a la llista de l'IBBY i com a finalista al Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministerio de Cultura espanyol. Té una pàgina web.

Comentaris